Handbalistele vizeaza trei puncte cu Slatina

Handbalistele vizeaza trei puncte cu Slatina

7 Martie 2019, autor: Flavius Dinca


Antrenorul secund al echipei de handbal feminin S.C.M. Craiova, Costin Dumitrescu şi jucătoarele Patricia Vizitiu şi Bianca Curmenţ, au susținut joi, 07.03.2019, o conferinţă de presă, în care au vorbit despre duelul cu CSM Slatina, din etapa a XIX-a din Liga Florilor, care va avea loc sâmbătă, 09.03.2019, ora 11:00, în Sala Polivalentă.

Costin Dumitrescu, antrenor S.C.M. Craiova:

„Vom juca împotriva unei echipe foarte muncitoare, CSM Slatina, care a pierdut multe meciuri la o diferență foarte mică de goluri și , din această cauză, tratăm cu maximă seriozitate meciul acesta, mai ales că pentru noi înseamnă foarte mult fiecare punct din aceste ultime etape rămase. După calculele noastre, ca să prindem podiumul avem nevoie de șase victorii din opt meciuri, lucru care pare foarte greu, dar, odată cu schimbarea programului, putem să pregătim mult mai bine fiecare meci în parte și ne vom juca șansa până la capăt. Slatina nu este o echipă de neglijat, o tratăm cu respect și suntem motivați să obținem o victorie frumoasă și sperăm să fie un început de drum foarte bun. Va urma o pauză competițională care pică foarte bine pentru noi. Avem la dispoziție două săptămâni și jumătate de liniște în care putem să muncim și să facem o treabă bună. Jocul a început să meargă mai bine, fetele se simt mai bine în teren, sunt mai puternice, au încredere mai mare și, chiar dacă ne așteaptă opt meciuri grele, noi suntem pregătiți să ne luptăm până la capăt.”

Patricia Vizitiu, jucătoare S.C.M. Craiova:

Avem trei puncte foarte importante de luat în meciul cu CSM Slatina. Nu mai avem voie să facem paşi greşiţi şi ne vom juca şansa până la ultimul meci să terminăm pe un loc, care ne-ar asigura prezenţa în cupele europene.

Bianca Curmenţ, jucătoare S.C.M. Craiova:

“Va fi un meci greu cu Slatina, le cunoaştem destul de bine pe adversare şi sunt convinsă că ne vom impune.”


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.