Lucian Zlotea a prefațat meciul cu Medgidia. Nikolina Aščerić a venit în fața reprezentanților mass-media

Lucian Zlotea a prefațat meciul cu Medgidia. Nikolina Aščerić a venit în fața reprezentanților mass-media

13 Ianuarie 2022, autor: Ionut Greere


În primul meci oficial al anului voleibalistele de la SCM Universitatea Craiova întâlnesc CS Medgidia vineri, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă.

Lucian Zlotea, antrenorul formației noastre, a vorbit despre partida cu grupara dobrogeană în cadrul unei conferințe de presă. Acesta a prezentat și noua achiziție a echipei, sârboaica Nikolina Aščerić.

„Venim cu o noutate – Nikolina Aščerić, a jucat la campioana Bulgariei Martiza Plovdiv. Este un transfer pe care ni l-am dorit, din cauza problemelor de lot, unul subţire, fără soluţii în caz de avarii. Vine pe postul de centru şi o înlocuieşte pe Iulia Zlotea, pe care nu putem să o recuperăm după accidentarea suferită. Are experienţă, va fi cu siguranţă o piesă importantă a echipei.”

„Meciul cu Medgidia este unul greu, dar sperăm să jucăm bine şi putem obţine ceva, cu puţină atenţie. Vom arăta altfel faţă de tur.”

Noua achiziție a Craiovei a oferit și ea primele declarații în fața reprezentanților mass-media.

„Am ales să în România, la Craiova, pentru că campionatul este mult mai tare decât cel din Bulgaria. Mi-am dorit să vin într-un campionat mai puternic, unde nivelul este mai ridicat. Aici sunt 12 echipe, iar acolo sunt doar 8.”

„Știu unde am venit, Craiova este o echipă nou promovată, care încearcă să construiască un proiect frumos. Momentan echipa este pe locul 9, dar mi s-a spus că se dorește mult mai mult de la această echipă. Sunt convinsă că vom face o treabă bună împreună.”

„La fosta echipă eram singură de altă naționalitate, aici mă pot integra mai bine pentru c sunt cele două fete din Muntenegru, dar și Simoniia, care vorbește bine limba sârbă, și pot să comunic mai ușor”


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.