Examen important pentru voleibaliste. Lucian Zlotea și Laura Simoniia au prefațat meciul cu Turda

Examen important pentru voleibaliste. Lucian Zlotea și Laura Simoniia au prefațat meciul cu Turda

16 Decembrie 2021, autor: Ionut Greere


Meci extrem de important pentru voleibalistele clubului nostru. Formația antrenată de Lucian Zlotea primește în Sala Polivalentă vizita formației ACS Volei Cristina Pîrv Turda, o adevărată finală în lupta pentru pentru salvarea de la retrogradare. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 18:00.

Cele două echipe sunt despărțite de trei puncte, dar trebuie menționat și faptul că gruparea turdeană are un meci mai puțin disputat. 

Partida a fost prefațată în cadrul unei conferințe de presă de Lucian Zlotea și gruzina Laura Simoniia.

„Urmează ultima etapă din tur, un meci foarte important pentru noi, cu Turda. Este una dintre echipele pe care noi trebuie să le învingem în acest campionat. Putem spune că este un meci decisiv pentru această primă parte de campionat. Pornim încrezători, mergem la victorie şi trebuie să menţionez că este obligatorie victoria. Va fi greu, pentru că au jucătoare bune, columbience, un antrenor valoros, dar trebuie să le depăşim. Trebuie să ne concentrăm de 10 ori mai mult decât în precedentele jocuri. Pentru noi o victorie în acest meci nu înseamnă trei puncte, ci şase, pentru că jucăm cu o contracandidată la retrogradare”, a spus Lucian Zlotea.

La rândul său, Simoniia a declarat: „Suntem focusate și la maxim, sperăm să dăm tot ce este mai bun și să câștigăm această partidă.”


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.