Dănuț Pascu, despre meciul cu Olimpia Titanii: „Nu neglijăm acest meci, pentru că suntem în continuare în cursa pentru Top 4”

Dănuț Pascu, despre meciul cu Olimpia Titanii: „Nu neglijăm acest meci, pentru că suntem în continuare în cursa pentru Top 4”

4 Februarie 2022, autor: Ionut Greere


Voleibaliștii noștri primesc mâine vizita formației Olimpia Titanii București în etapa a 16-a din cadrul campionatului național de volei Divizia A1.

Partida din Sala Polivalentă este programată de la ora 18:00 și va fi arbitrată de clujenii Nicolae Cristea și Mircea Rus. Observator din partea Federației Române de Volei a fost delegat bucureșteanul Marian Păușescu.

Dănuț Pascu, antrenorul formației SCM Universitatea Craiova, a prefațat jocul în cadrul unei conferințe de presă.

„Este o echipă nou-promovată, dar cu evoluții foarte bune în mare majoritate a meciurilor. Au aspirații la un loc cât mai bun la finalul campionatului și de aceea pun probleme la fiecare meci. Olimpia are în componență patru jucători străini și formează o echipă imprevizibilă. Ne luăm toate măsurile de siguranță ca să putem face un joc bun. Nu neglijăm acest meci, pentru că suntem în continuare în cursa pentru Top 4. La meciul din tur am avut două seturi muncite cu ei, nu am câștigat lejer. Ba chiar am și pierdut un set. Ce este clar e că ne trebuie concentrare până la capăt, pentru că sunt foarte periculoși dacă îi lași să joace.“


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.