Voleibaliștii se gândesc doar la victorie în meciul cu SCM Zalău

Voleibaliștii se gândesc doar la victorie în meciul cu SCM Zalău

11 Noiembrie 2021, autor: Ionut Greere


Dănuț Pascu și Andrei Georgescu au prefațat în cadrul unei conferințe de presă meciul pe care echipa masculină de volei SCM Universitatea îl va disputa pe teren propriu cu SCM Zalău.

Tehnicianul alb-albaştrilor, Dan Pascu, a observat o crește în joc a elevilor săi și speră ca forma bună să continue și în partida de sâmbătă contra sălăjenilor.

„Vom juca sâmbătă al şaselea meci din acest sezon, cu SCM Zalău. O echipă care a luptat meru pentru locuri fruntaşe şi am fost de fiecare daă în luptă directă cu ei. Este, pe undeva, o încrâncenare în meciurile cu Zalău. Venim după un meci bun cu Olimpia Titanii, în care echipa a mai crescut puţin în evoluţie, lucru care îmi dă speranţe pentru acest meci. Zalăul nu mai are nevoie de prezentare, o echipă redutabilă, cu jucători de valoare și aștept cu nerăbdare acest joc. Este un meci în care putem vedea și valorea noastră pe general”.

„Am mai jucat cu ei două amicale şi este adevărat că am câştigat ambele partide, dar ei n-au avut lotul complet. Până la urmă, una este să joci un meci oficial, alta este să evoluezi într-un amical. Mai mult ca sigur micile detalii vor face diferenţa.”

„Avem ceva probleme de lot. Alexander Szot şi Lucas Grigorie au probleme la genunchi şi nu pot face pregătirea cu noi deocamdată“, a declarat Dănuț Pascu.

La rândul său, Andrei Georgescu își dorește victoria în partida contra Zalăului și a mărturisit că este pregătit din toate punctele de vedere pentru această dispută.

„Ne aflăm în faţa unui meci foarte important, împotriva unei contra cadnditate la play-off. Ne-am pregătit bine, suntem mobilizaţi şi promitem să facem un meci foarte bun, pe care trebuie să îl câștigăm. Suntem pregătiţi pentru orice, inclusiv pentru un meci de cinci seturi, însă sper să nu ajungem acolo și să ne impunem mai repede”.

Meciul cu SCM Zalău este programat sâmbătă, de la ora 18.30, în Sala Polivalentă.


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.