Marius Macicasan, Dan Pascu si Vinicius au prefatat meciurile cu Rapid si Steaua

Marius Macicasan, Dan Pascu si Vinicius au prefatat meciurile cu Rapid si Steaua

19 Ianuarie 2023, autor: SCM Craiova


Antrenorul echipei de volei feminin, Marius Macicășan, Dan Pascu, antrenorul echipei de volei masculin, si jucatorul Vinicius Dos Santos au prefatat, azi, 19 ianuarie 2022, meciurile de sambata, de la Sala Polivalenta Craiova, cu Rapid Bucuresti, respectiv Steaua Bucuresti.  

Marius Macicășan - antrenor SCM Universitatea Craiova :

„Urmează un meci acasă cu Rapidul. Nu pot să-mi fac multe speranţe, pentru că nu avem o situaţie prea bună la echipă. Avem mai multe fete indisponibile, inclusiv Talita. Alte fete au fost bolnave săptămâna trecută, au avut această gripă care tot umblă prin aer în ultima vreme, iar acum ne revenim din punct de vedere fizic. De aceea nu pot spune că vom face ceva extraordinar, dar vom încerca să jucăm bine. Ne interesează să ajungem într-o formă bună pentru meciul cu CSM Bucureşti, de săptămâna viitoare. Şi cele de la Rapid fac multe greşeli, dar va conta şi cât de decisivi vom putea fi noi în joc. Avem un culoar bun în retur. Pe cele două echipe cu care ne luptăm pentru accederea în play-off le vom întâlni acasă şi totul va depinde de noi. Sunt sigur că până la meciul cu CSM-ul vom avea toată echipa la capacitate maximă. Aceasta este partida cea mai importantă, care ne poate da linişte pentru meciurile următoare. Nu mă mulţumeşte numărul de puncte obţinute în tur. Target-ul nostru era să luăm 12 puncte, dar ne-am ales cu 10, aşa că avem de tras acum“. 

Dan Pascu, antrenorul SCM Universitatea Craiova:

„Sâmbătă jucăm cu Steaua, de la ora 18.30. Suntem apropiaţi în clasament ca punctaveraj. Din punct de vedere al imaginii, este un meci aşteptat de toată lumea, un derbi. Pentru mine este un meci normal, pe care l-am pregătit aşa cum o facem mereu. Le cer jucătorilor maximum de seriozitate, indiferent de adversar şi aştept din partea lor să joace cel mai bun volei, să dea dovadă de spirit de luptă, iar încrederea să fie la locul ei. Avem o echipă bună, dar şi Steaua e la fel. Diferenţa o va face puterea de luptă. Nu ne sperie nicio echipă, aşa că aşteptăm cu nerăbdare acest meci. Vreau să facem un meci bun, să câştigăm, pentru că victoria se simte altfel când e obţinută în faţa unor echipe puternice“.

Vinicius Dos Santos - jucator SCM Universitatea Craiova: 

„Este un meci important, ne pregătim pentru acest joc şi ne aşteptăm să fie un duel de luptă. În mod sigur Steaua are o echipă bună. O să facem un plan tactic bun şi garantez că vom încerca să câştigăm. Nu a fost greu să intrăm în ritm după pauza de Crăciun, am avut program de pregătire, sală de forţă“.


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.