Lică Laurențiu - team-managerul Selecționatei de volei masculin a României

Lică Laurențiu - team-managerul Selecționatei de volei masculin a României

5 Mai 2021, autor: Petrișor Albu


Căpitanul echipe de volei masculin S.C.M. ”U” Craiova debutează joi, 06.05.2021, la echipa națională în calitate de Team-manager.

Naționala de volei masculin s-a deplasat astăzi în Slovacia unde va participa la meciurile grupei preliminare E. Din grupa tricolorilor mai fac parte Albania, Elveția și Slovacia, iar meciurile sunt programate a se disputa joi 06.05, cu Albania; vineri, 07.05, cu Slovacia și sâmbătă, 08.05., cu Elveția. 

Lotul pregătit de Dănuț Pascu, care îi mai are alături, în staff, pe Ovidiu Macarie, Marius Pop și Mirel Popa, cu Team-manager Lică Laurențiu, îi are în componență pe următorii 14 jucători: Adrian Aciobăniței, Marian Bala, Christian Bartha, Rareș Bălean, Robert Călin, Gabriel Cherbeleață, Sergio Diaconescu, Claudiu Dumitru, Tudor Magdaș, Mihai Mărieș, Răzvan Mihalcea, Andrei Mihăilescu, Codrin Mocanu și Alexandru Rață.

Referitor la noul său statut în cadrul echipei naționale, Laurențiu Lică ne-a declarat:

”Sunt onorat pentru încrederea acordată. Trebuie remarcat că în premieră există, la echipa națională de volei masculin, acest statut de team-manager care mă onorează și mă ține alături de băieții de la Națională. Am acceptat din prima propunerea președintelui Federației Române de Volei pentru a fi un permanent sprijin pentru echipă și aș fi cel mai fericit să ajut cât pot de mult în această campanie de calificare.

Consider că în decizia luată a contat foarte mult experiența mea și ceea ce am dat eu voleiului.

Această nouă provocare nu mă împiedică cu nimic în a-mi continua cariera de jucător la S.C.M. ”U” Craiova și vă asigur că în sezonul viitor voi fi în teren.”


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.