Dănuț Pascu și Ștefan Lupu au prefațat meciul cu Unirea Dej

Dănuț Pascu și Ștefan Lupu au prefațat meciul cu Unirea Dej

9 Decembrie 2021, autor: Ionut Greere


Voleibaliștii joacă sâmbătă, de la ora 17:30, pe teren propriu, în compania formației Unirea Dej, în penultima etapă din turul Diviziei A 1.

Dănuț Pascu și Ștefan Lupu au prefațat partida în cadrul unei conferințe de presă.

„Fiţi convinşi că tratăm acest meci cu toată seriozitatea. Ne facem planul tactic potrivit şi sperăm într-o victorie de trei puncte. Echipa este într-o stare bună, băieţii au poftă şi de joc şi de antrenament. Aşteptăm acest meci ca să ne putem exprima aşa cum ne-am antrenat.

Până la jumătatea turului aveam o problemă, şi anume că începeam relaxat meciurile şi pierdeam câteva puncte. În ultimele meciuri, băieţii pornesc bine şi mă bucur de acest lucru, pentru că îmi dau un sentiment de siguranţă. Asta îmi doresc, să începem bine meciurile, pentru ca pe mai departe să stăm liniştiţi”, a declarat Dănuț Pascu, antrenorul formației noastre.

Ștefan Lupu consideră că Unirea Dej este un adversar mai  slab cotat decât gruparea din Bănie și se așteaptă o victorie din partea colegilor săi.

„Jucăm acasă cu Unirea Dej şi nu trebuie să avem probleme, mai ales că suntem mai buni. Ei au în componenţă jucători interesanţi, dar noi vom încerca să nu le dăm nicio şansă. Tot timpul plecăm de la premisa că intrăm concentraţi pe teren, dar este complicat când întâlneşti un adversar modest”.


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.