Dănuț Pascu și Robert Călin au prefațat meciul cu Olimpia Titanii

Dănuț Pascu și Robert Călin au prefațat meciul cu Olimpia Titanii

4 Noiembrie 2021, autor: Ionut Greere


Dănuț Pascu și Robert Călin au prefațat meciul pe care voleibaliștii echipei noastre îl vor disputa la București cu Olimpia Titanii. Meciul se joacă sâmbătă, de la ora 15.00, în etapa a 5-a din cadrul campionatului național Divizia A 1.

Băieții noștri sunt motivați și vor să plece cu toate punctele din Capitală. Dănuț Pascu a vorbit despre seriozitate și importanța celor trei puncte puse în joc.

„Jucăm cu o echipă nou promovată. Dacă pună acum erau jucători tineri, de 20 de ani, Titanii a fuzionat cu Olimpia și au adus 7 jucători străini. Este o echipă imprevizibilă, o echipă care îți poate pune probleme dacă o lași să joace. Am vorbit cu jucătorii, trebuie să tratăm serios partida și să câștigăm toate cele trei puncte puse în joc. Sunt absolut necesare. Nu trebuie să mai pierdem puncte, în special cu echipele acesibile.”, a declarat Dănuț Pascu.

„Nu ne așteptăm la un meci ușor, însă suntem la fel de motivați ca și la un meci Dinamo sau Galați. Trebuie să câștigăm, să venim cu cele trei puncte”, a punctat și Robert Călin.


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.