Dănuț Pascu și Laurențiu Lică i-au pus gând rău campioanei

Dănuț Pascu și Laurențiu Lică i-au pus gând rău campioanei

26 Noiembrie 2021, autor: Ionut Greere


Dănuț Pascu și Laurențiu Lică au prefațat meciul contra campioanei Arcada Galați în cadrul unei conferințe de presă. Cei doi își doresc victoria în fața echipei care domină voleiul românesc de ani buni, dar sunt conștienți că va fi un meci foarte greu.

„Este cel mai important meci pentru noi. Nu cred că mai este cazul să prezint echipa din Galați, pentru că este campioana ultimelor trei ediții de campionat. Este o echipă solidă, puternică, cu jucători de mare valoare. Asta nu înseamnă că noi vom depune armele și nu vom face tot posibilul să câștigăm. Nu pornim din postura de favoriți, dar atâta timp cât avem o șansă, jucătorii sunt dispuși să lupte până la capăt. Mă aștept la un meci crâncen, disputat”, a declarat Dănuț Pascu,

La rândul său, căpitanul alb-albaștrilor a spus: „Cu seriozitate și multă agresivitate fizică, dar și mentală, vom încerca să smulgem un rezultat bun pentru noi. Ne dorim victoria. Nu vreau să ascund acest lucru, dar cu siguranță va fi foarte greu.”

Partida cu Arcada Galați contează pentru etapa cu numărul 8 din cadrul campionatului național Divizia A 1 și este programată sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă.


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.