Trei voleibaliste continuă la SCM Craiova

Trei voleibaliste continuă la SCM Craiova

13 Iulie 2020, autor: Flavius Dinca


Conducerea SCM Craiova a ajuns astăzi, 13.07.2020, la un acord cu trei sportive să continue la echipa de volei feminin în sezonul 2020/2021: Mihaela Truţă, Bianca Chifu şi Alexandra Brabete.

Lucian Zlotea, antrenor SCM Craiova:

„Dupa cum va spuneam , am vrut sa oferim continuitate, in masura in care se poate , proiectului nostru. Pentru aceasta era necesar sa pastram un nucleu de jucatoare de anul trecut, jucatoare care au confirmat ca se pot adapta conditiilor pe care le aveam la echipa, sau cerintelor pe care le are clubul si antrenorul in conditiile date. De asemenea, ca in fiecare an, noi ne propunem mai mult decat in sezonul precedent, si atunci si cerintele cresc, deci cu cine s-a putut confirma 100? putem colabora, am prelungit acordurile. Dupa ce am semnat cu Ramona Marciu, azi am reusit sa „parafam” continuarea si cu alte 3 dintre fetele noastre, Mihaela Truta, Bianca Chifu si Alexandra Brabete. Pentru Miki am insistat datorita experientei ei ca jucatoare, ea aducand un plus de valoare de fiecare data cand a intrat in teren, dar de asemenea ma astept sa ma ajute inclusiv „pe banca”, lucru pe care l-am discutat si l-am convenit impreuna . Bianca si Alexandra sunt o parte din fetele tinere pe care le avem in Craiova, si care au demonstrat ca au calitati necesare pentru a creste in valoare. Pot spune ca ele doua, si ar mai fi inca un nume care inca nu este confirmat, au fost pariul meu in cadrul acestei echipe, si sunt sigur ca nu ma vor dezamagi. De asemenea din lotul de anul trecut s-a mai discutat cu o parte din fete si avem acordul de principiu, plus alte negocieri pe care le avem cu cateva jucatoare noi. Vom anunta in momentul in care toate datele sunt puse la punct.”

Mihaela Truţă, jucătoare SCM Craiova:

„Continuam proiectul pe care l-am început, insa speram un an competitional mai bun decat cel anterior. Luci mi-a expus datele problemei, ce asteptari are de la mine, si ce mutari vrea sa faca, si am decis ca vreau sa continui alaturi de el si de fete. Imi doresc sa reusim sa punem toate lucrurile cap la cap si sa continuam ascensiunea acestei echipe. Sper ca experienta mea sa fie un atu pentru echipa.”

Bianca Chifu, jucătoare SCM Craiova:

„Ma bucur ca mi se acorda incredere si am ales sa continui aceasta experienta alaturi de echipa din Craiova . Pentru mine sezonul trecut a fost unul destul de greu, a trebuit sa ma adaptez situatiei deoarece eu eram una dintre cele de varsta mai mica, iar prin faptul ca am prins multe jocuri in teren am simtit cumva o presiune de a nu gresi si a nu incurca jocul fetelor. Insa dupa acest sezon cred ca am prins putin curaj, fetele m-au primit bine in sanul echipei, si imi doresc sa pot sa le ofer un joc cu mai multa siguranta si fara emotii din partea mea.”

Alexandra Brabete, jucătoare SCM Craiova:

„Vreau sa multumesc conducerii clubului pentru ca mi s-a oferit ocazia sa continui la aceasta echipa, si pentru increderea acordata. Am inteles ca se incearca si cateva schimbari , si ca anul acesta vom incerca sa depasim rezultatele din anii trecuti. Sunt convinsa ca prin munca si ambitie vom reusi acest lucru, si tocmai o astfel de provocare m-a facut sa continui aici. Cred ca la Craiova pot sa evoluez pe plan sportiv, antrenandu-ma si jucand alaturi de niste fete cu experienta si calitate. „


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.