Voleibalistele lui Lucian Zlotea vor să vină cu puncte de la București

Voleibalistele lui Lucian Zlotea vor să vină cu puncte de la București

4 Noiembrie 2021, autor: Ionut Greere


Voleibalistele pregătite de Lucian Zlotea fac deplasarea la Bucureşti, pentru meciul cu Dinamo, contând pentru etapa cu numărul 5 din cadrul Diviziei A 1. Duelul din Capitală va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00.

Antrenorul formației noastre și căpitanul Ramona Marciu au prefațat partida în cadrul unei conferințe de presă. Ambii au fost de acord că se pot obține punct sau puncte din acest duel. Urmează un program încărcat pentru gruparea din Bănie, SCM Universitatea Craiova merge în Banat pentru meciul cu CSM Lugoj din Cupa României, apoi la Craiova vine Rapid București, o echipă accesiblă.

„Urmează o săptămână dificilă, cu trei meciuri (deplasare cu Dinamo, în campionat, cu Lugoj, în Cupă şi acasă cu Rapid). Pentru noi sunt extrem de importante cele două partide din campionat, pentru că trebuie să încercăm să obţinem puncte ca să nu ne fie greu în iarnă. Din fericire au revenit la antrenamente fetele carantinate, dar o să mai dureze puţin până îşi intră în formă. Sâmbătă vom face tot ce se poate pentru a scoate un rezultat foarte bun la Dinamo. Toată lumea joacă la fel de multe meciuri ca noi în această perioadă. Nouă ne-a fost greu că ne-au lipsit patru sportive, dar acum putem pregăti totul aşa cum trebuie. Cele de la Dinamo au avut un început de campionat cam ciudat, dar noi sunt convins că puteam mai mult dacă aveam lotul întreg. Nu este vorba de nicio presiune la noi pentru următoarele jocuri. Cert este că se poate, avem şansă la victorie şi trebuie să muncim pentru asta. Nu sunt echipe de speriat cum sunt cele din vârf”, a spus Lucian Zlotea.

„Avem un meci greu cu Dinamo, dar am încredere pentru că, uşor-uşor, revin şi fetele carantinate şi cele accidentate. Vrem să facem un joc bun la Bucureşti şi să ne întoarcem cu puncte acasă”, a declarat și Ramona Marciu.


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.