Voleibalistele joacă sâmbătă la Bacău. Lucian Zlotea și Evgenija Milivojević au prefațat meciul din Moldova

Voleibalistele joacă sâmbătă la Bacău. Lucian Zlotea și Evgenija Milivojević au prefațat meciul din Moldova

17 Noiembrie 2021, autor: Ionut Greere


Voleibalistele de la SCM Universitatea Craiova joacă sâmbătă, de la ora 17:00, în deplasare, cu Ştiinţa Bacău, în etapa a 7-a a Diviziei A1.

Lucian Zlotea și  muntenegreanca Evgenija Milivojević au vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre partida din Moldova.

„Venim după încă un eşec, vom merge pregătiţi la Bacău, sperăm să ieşim din acest impas, să reîncepem o dată cu acest meci. Avem probleme în joc, nu le putem acoperi, sunt chestii tactice pe care nu le putem rezolva în acest moment, sunt lucruri dereglate. Fetele pe care le avem sunt de caracter, se poate vorbi cu ele, am foarte mare încredere în ele. Ca valoare, Dinamo şi Rapid sunt echipe aproapiate de noi, numai că ele au fost în condiţii normale, noi nu, noi eram în condiţii de avarie. De la locul 5 în jos, cam toate echipele au aceeaşi valoare” a declarat Lucian Zlotea, antrenorul formației noastre.

„Echipa din Bacău nu mai este ce a fost cu ani în urmă, este în continuare o echipă puternică, dar noi vrem să profităm de acest lucru și să câștigăm. Avem nevoie de puncte. Suntem într-un moment dificil, venim după înfrângeri, acum este momentul în care trebuie să fim unite, să jucăm ca o echipă și să ne punem jocul nostru în valoare”, a spus și Eva Milivojević.


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.