Lucian Zlotea are încredere că fetele sale pot obține victoria cu Rapid

Lucian Zlotea are încredere că fetele sale pot obține victoria cu Rapid

11 Noiembrie 2021, autor: Ionut Greere


Lucian Zlotea, antrenorul echipei feminin de volei a SCM Universitatea Craiova, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă, despre ultimele partide disputate de voleibalistele clubului nostru, dar și despre meciul Rapid București din etapa a 6-a a Diviziei A 1.

Chiar dacă are încă probleme de lot, cu jucătoare revenite după Covid sau accidentări, Lucian Zlotea speră ca echipa sa să se autodepășească și să câștige meciul contra giuleștencelor. Duelul este programat sâmbătă, de la ora 16:00, în sala Polivalentă.

„Revenim după două meciuri foarte grele în deplasare, cu Dinamo în campionat, altul cu Lugoj, în Cupa României, disputat aseară. Aveam mai multe aşteptări de la duelul cu Dinamo. Meciul din Cupă nu conta foarte mult, chiar am abordat meciul mult mai relaxați, dar din păcate nu cum mi-aș fi dorit eu.ne-am dus foarte jos ca nivel”.

„Este foarte important meciul de sâmbătă cu Rapid. Trebuie neapărat să ne mobilizăm, să facem un joc foarte bune, dacă se poate de la început până la sfârșit. Nu doar un set sau două. Fetele sunt obosite, au probleme. Două dintre ele au jucat trei meciuri la doar şase zile după ce au revenit din izolare. Marciu are şi ea ceva probleme, Iulia Zlotea are o accidentare mai gravă și nu se ştie cât timp va lipsi”.

„Acum, după cele două înfrângeri, meciul cu Rapid a devenit cel mai important.O victorie ne poate da aripi. Eu am multă încredere în fete, le-am spus că se poate, știu că au calități și se poate face mult mai mult”.


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.