Despre VOI...

Despre VOI...

3 Decembrie 2021, autor: Ionut Greere


Traversăm o perioadă dificilă, cu multe lucruri care ne afectează viața de zi cu zi. Nu o să vorbim acum despre acestea, ci de faptul că avem posibilitatea, timp de câteva ore, să uităm și să intrăm într-o altă lume, poate o lume a normalității. 

Sala Polivalenta Craiova poate răsuna din nou de glasurile celor care ne-au fost alături în momentele plăcute, cum ar fi câștigarea Cupei EHF, izbânda în campionat la volei masculin sau la victoriile memorabile de la baschet, dar și când ne-a fost mai greu. Pentru toate acestea, sâmbătă DESPRE VOI

⚔️ Nu vă putem promite victorii, dar vă putem promite că ne vom lupta până la ultima picătură de energie pentru ca voi să fiți fericiți.

Sâmbătă avem NEVOIE DE VOI! Fetele de la volei vă așteaptă de la ora 16:30. Trupa lui Lucian Zlotea va juca împotriva campioanei CSM Targoviste!

De la 19:00, intră în scenă echipa de baschet masculin! Michalis Kakiouzis și elevii săi abia așteaptă să vă revadă în tribune! “Leii” evoluează contra formației Baschet Club Athletic Constanta.

#HaiLaSala


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.