Ramona Marciu continuă La SCM Craiova

Ramona Marciu continuă La SCM Craiova

1 Iulie 2020, autor: Flavius Dinca


Conducerea SCM Craiova a ajuns astăzi, 01.07.2020, la un acord cu sportiva Ramona Marciu să evolueze și în sezonul 2020/2021 la echipa de volei feminin.

Ramona Marciu, jucătoare SCM „U” Craiova:

„Am venit anul trecut cu inima deschisă, mi-a plăcut proiectul pe care mi l-a propus SCM Craiova, și am decis să continui aici și anul acesta, să îmi aduc aportul în construcția acestui proiect. Pentru mine Craiova înseamnă acasă și vreau să ajut această echipă să redevină ceea ce a fost.”

Lucian Zlotea, antrenor SCM „U” Craiova:

„Ne dorim continuarea proiectului din anii trecuți. În fiecare an am adus un plus de valoare și astfel au apărut și rezultatele. Prin sprijinul Primăriei și al clubului, și încrederea acordată, ne dorim să facem încă un pas. Prima etapă era confirmarea jucătoarelor pe care le avem deja la echipă și pe care ne putem baza că pot aduce un plus acestui proiect. Un exemplu important zic eu este Ramona, și îi mulțumesc personal pentru încrederea pe care ne-o acordă. În altă ordine de idei, suntem în discuții cu mai multe jucătoare de valoare, care au avut tangențe cu loturile naționale, sau de mare perspectivă, inclusiv cu jucătoare tinere din Divizia A1, care poate nu au prins multe minute la nivelul acela și ar avea nevoie de jocuri.

Sperăm să reușim să întărim echipa anul acesta și să reușim să convingem câteva jucătoare de valoare să se alăture proiectului nostru.”


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.