Trei puncte importante cu Dacia Mioveni

Trei puncte importante cu Dacia Mioveni

30 Octombrie 2020, autor: Flavius Dinca


Handbal feminin, Liga Florilor, etapa a III-a, Sfântu Gheorghe, Sala Sporturilor “Kati Szabo”, 30.10.2020, 13:45

CS Dacia Mioveni – SCM CRAIOVA 25-28 (15-16)

SCM CRAIOVA: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Șelaru (2 g.), Zamfir (6 g.), Andrei (1 g.), Cace (1 g.), Orșivschi (3 g.), Adespii, Țicu (12 g.), Ion, Mincu, Nica (3 g.), Matlashova.

Antrenori: Bogdan Burcea, Costin Dumitrescu

Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova:

“Sunt la fel de nemulțumit ca și după jocul de ieri. Exceptând postul de portar și jucătoarele deja cunoscute, care evoluează constant, Șelaru, Țicu și Zamfir, restul m-au dezamăgit. Am ales acest proiect, să investim în jucătoare tinere și trebuie să pună osul la muncă. Momentan nu am respectat blazonul pe care îl avem. Sportive cu experiență ca Andrei și Nica, sunt pe minus, din păcate, nici măcar pe zero. Sportivele tinere mai au mult de muncă, trebuie să se mobilizeze și să își aducă aportul să performăm. Colectiv nu avem cu ce să ne lăudăm după acest meci. Momentan, nicio echipă nu a impresionat, exceptând pe CSM București. Urmează un joc foarte greu cu Buzăul, care a investit foarte mult, dar, ca și ei, ne vom lupta pentru cele trei puncte. Sper ca echipa mai bună să câștige.”

Ana Maria Țicu, jucătoare SCM Craiova:

“A fost un meci greu, ne așteptam să fie așa, pentru că este o echipă nou-promovată și ambițioasă. Mă bucur că am luat cele trei puncte. A fost un joc echilibrat, au fost și momente de relaxare, dar important este că ne-am impus. ”


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.