Nu vor să aibă emoţii cu “Lanterna Roşie”

Nu vor să aibă emoţii cu “Lanterna Roşie”

25 Februarie 2020, autor: Flavius Dinca


Antrenorul cu portarii al echipei de handbal feminin S.C.M. Craiova, Grigore Albici, şi jucătoarele Bianca Curmenţ şi Andreea Chetraru, au susținut joi, 27.02.2020, o conferinţă de presă, în care au prefaţat meciul din etapa a XVIII-a din Liga Florilor MOL, contra echipei AHCM Slobozia, care se va desfăşura sâmbătă, 29.02.2020, ora 18:00, în Sala Polivalentă.

Grigore Albici, antrenor cu portarii SCM Craiova:

“Este obligatoriu să câştigăm acest joc. Atât noi, cât şi fetele ştim că va fi un meci greu. Lotul restrâns numeric din cauza accidentărilor nu ne permite să evoluăm la capacitate maximă. În jocul de sâmbătă trebuie să muncim foarte mult pentru victorie şi să evităm alte accidentări. Facem tot posibilul să ajungem pe un loc de cupă europeană, mai ales că vom avea deplasări relativ uşoare la Slatina, Cluj şi Rapid şi trebuie să câştigăm partidele de acasă cu contracandidatele. Vom lupta cu Vâlcea şi cu CSM Bucureşti pentru fiecare minge.

Bianca Curmenţ, jucătoare SCM Craiova:

“Ştim că ne aşteaptă un meci greu, trebuie să-l tratăm ca atare, pentru că ele vor da totul pentru a supravieţui în prima ligă. Slobozia va veni aici foarte montată să obţină măcar un punct.”

Andreea Chetraru, jucătoare SCM Craiova:

„Eu vin după o perioadă mai lungă de accidentări şi de aceea am evoluat mai puţin. Cred că un joc bun cu Slobozia ne poate ridica moralul pentru partidele viitoare. Sper ca sâmbătă să facem un joc bun şi să ne impunem.”


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.