Întâlnim CSM București. Costin Dumitrescu a prefațat meciul de vineri seara

Întâlnim CSM București. Costin Dumitrescu a prefațat meciul de vineri seara

30 Martie 2022, autor: Ionut Greere


Handbalistele de la SCM Universitatea Craiova primesc vineri vizita formației CSM București în etapa cu numărul 20 din Liga Florilor.

Ne confruntăm cu probleme medicale, dar sperăm într-un rezultat bun din partea fetelor noastre. Partida a fost prefaţată de secundul formaţiei din Bănie, Costin Dumitrescu.

„Suntem în faţa unui meci foarte greu, cu CSM Bucureşti, o echipă emblemă a handbalului românesc. Când joci împotriva unei asemenea echipe, meciul are o însemnătate apare. Va fi mai mult decât greu şi din cauza absenţelor pe care le avem. Cine ştie care ar fi fost soarta din acest sezon dacă le-am fi avut pe Cristina Burcea şi Ana Maria Ţicu? Sunt atât de importante pentru Craiova, încât cuvintele sunt prea sărace. Pe de altă parte, trebuie să luăm în seamă că CSM are în componenţă jucătoare de talie mondială, ce pot rezolva jocul pe acţiuni individuale. La Brăila, unde am produs surpriza, am avut-o pe Bak în formă maximă, dar de atunci nici ea nu este în toate forţele. Aşteptăm celelalte fete să prindă curaj şi să apuce cu două mâini şansele pe care le vor avea de acum înainte. Până la urmă, în sport trebuie să îţi aştepţi şansa şi să profiţi din plin de ea. Va fi dificil să umplem acel gol lăsat de Cristina. Încercăm ca, din acel moment nefericit, să acoperim acel gol, dar e foarte greu, pentru că peste noapte nu putem scoate sportive care să facă defensiva pe care o făcea Zamfir. Timpul de refacere al Cristinei va fi extrem de lung. Are ligamente încrucişate, colaterale, dar mai multe vom afla în perioada următoare. Chiar şi în condiţiile actuale, aşteptăm ca oamenii să-şi recâştige plăcerea de a veni la sală, la handbal şi să ne susţină“

Startul partidei din Sala Polivalentă este programat de la ora 18:00.


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.