Infrangere in fata Rapidului!

Infrangere in fata Rapidului!

28 Ianuarie 2021, autor: Flavius Dinca


Handbal feminin, Liga Florilor, Etapa a VIII-a, București, Sala Polivalentă, 28.01.2021, 19:15

SCM CRAIOVA – RAPID BUCUREȘTI 19-23 (10-15)

SCM CRAIOVA: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Cace (2 g.), Andrei (5 g.), Nica (4 g.), Zamfir (3 g.), Tudorică (2 g.), Orșivschi (1 g.), Ion (1 g.), Colac (1 g.), Gogoșeanu.

Antrenori: Bogdan Burcea, Costin Dumitrescu, Grigore Albici

Au lipsit: Carmen Ilie Șelaru, Ana Maria Savu, Ana Maria Țicu, Ana Maria Mincu, Andreea Adespii, Adriana Țăcălie (toate accidentate)

Sportiva Ekaterina Matlashova a reziliat contractul, iar Nicoleta Tudorică a revenit la echipă.

Bianca Curmenț, jucătoare SCM Craiova:

„A fost un meci greu și s-a simțit lipsit celor șapte jucătoare, care sunt accidentate. În finalul jocului am obosit și nu am reușit să revenim. În partida următoare, cu CSM Slatina, trebuie să ne mobilizăm și să ne întoarcem acasă cu trei puncte.”

Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova:

„Având în vedere că am avut șapte jucătoare accidentate, fetele tinere au încercat să joace bine, dar am întâlnit o echipă valoroasă și nu am reușit să facem față. Sunt supărat pentru situația în care ne aflăm și nu știu ce se va întâmpla dacă peste două săptămâni vom juca iar 2, 3 meciuri la rând. Față de gândurile de la începutul sezonului, situația în clasament este compromisă în proporție foarte mare. Pentru meciul următor ne pregătim cum putem mai bine, chiar dacă va fi peste câteva zile. Sper ca sportivele cu experiență din această echipă să realizeze că avem nevoie de ele și să ne ajute să urcăm în clasament. Cu CSM Slatina va fi un meci capital, nu se întâmplă nimic, dar dacă nu vom câștiga locul din clasament va fi unul care nu ne va face cinste.”


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.