Handbalistele aşteaptă suporterii la sală in jocul cu Buzău

Handbalistele aşteaptă suporterii la sală in jocul cu Buzău

6 Februarie 2020, autor: Flavius Dinca


Antrenorul secund al echipei de handbal feminin S.C.M. Craiova, Costin Dumitrescu, şi jucătoarele Adina Cace şi Ana Maria Savu, au susținut joi, 06.02.2020, o conferinţă de presă, în care au vorbit despre meciul din etapa a XVI-a din Liga Florilor MOL, dintre SCM Craiova şi Gloria Buzău, care va avea loc duminică, 09.02.2020, ora 15:30, în Sala Polivalentă.

Costin Dumitrescu, antrenor SCM Craiova:

“Gloria Buzău vine după câteva meciuri bune, în special cel cu CSM Bucureşti, unde au pierdut la limită. Şi noi am avut evoluţii bune în partidele cu Gloria Bistriţa, în care am câştigat, dar şi la Zalău, unde am pierdut, dar jocul a fost destul de bun. Fetele s-au mobilizat şi au încercat să scoată maximum din fiecare meci. La fel de încrâncenată se anunţă şi partida cu Buzăul şi sper să obţinem un nou succes, care să apropie de locurile de pe podium. Va fi un joc de şase puncte şi sper să le obţinem. Trebuie să luăm lucrurile pas cu pas şi să ne apropiem victoria în fiecare meci.”

Adina Cace, jucătoare SCM:  

“Sper să facem un joc cât mai bun, să ne mobilizăm şi să reuşim să obţinem victoria în acest meci. Ştim că nu ne va fi uşor, dar vom face tot posibilul să ne impunem. Aşteptăm publicul să vină la sală în număr cât mai mare, pentru că avem nevoie de aportul lor.”

Ana Maria Savu, jucătoare SCM:  

“Va fi un meci greu, încă nu avem efectivul complet, dar sper ca la final să ieşim învingătoare. Buzăul are o echipă bună, dar trebuie să ne facem jocul şi să obţinem toate punctele puse în joc.”


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.