Eşec în faţa CSM Bucureşti

Eşec în faţa CSM Bucureşti

26 Martie 2021, autor: Flavius Dinca


HANDBAL FEMININ, LIGA NAȚIONALĂ DE HANDBAL FEMININ, Etapa a XIII-a, BAIA-MARE, 25.03.2021, 16:00

C.S.M. BUCUREȘTI - S.C.M. CRAIOVA 28-21 (16-9)

S.C.M. CRAIOVA: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Nica (5 g.), Tudorică (4 g.), Gogoșeanu (3 g.), Țicu (3 g.), Orșivschi (3 g.), Andrei (2 g.), Colac (1 g.), Adespii, Savu. 

Antrenori: Bogdan Burcea, Costin Dumitrescu, Grigore Albici

Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova:

Din păcate, nu reușim să ne antrenăm pe săptămână, să ne pregătim pentru meciuri, sper să se regleze lucrurile acestea odată și odată, să fim sănătoase, să ne putem antrena și să ne putem exprima în teren ca o echipă. Apropo de astăzi, a fost un amalgam, am încercat să încheiem meciul sănătoase, din păcate nu am avut schimbări și, la un moment dat, Colac și Orșivschi au acuzat crampe musculare. Bine că s-a încheiat cum s-a încheiat și am rămas în picioare. Am încercat să punem în aplicare și o apărare 5+1 și câteva faze ofensive, însă având resurse limitate atât am reușit azi. Așteptăm cu interes următoarele meciuri, sper să revină anumite sportive și să ne sprijine în acumularea de puncte.

Ana Maria Ţicu, jucătoare SCM Craiova:

Din păcate anul acesta avem foarte mare ghinion cu accidentările. Știam că va fi un meci foarte greu, dar un meci foarte bun de pregătire în perspectiva meciurilor viitoare în care trebuie să luăm puncte. Este greu dar trebuie sa facem tot ceea ce trebuie că să ducem echipa acolo unde îi este locul.


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.