Cu gândul la cele 3 puncte

Cu gândul la cele 3 puncte

28 Septembrie 2021, autor: Petrișor Albu


Meci important pentru fetele noastre miercuri 29 septembrie, de la ora 11:00, în polivalenta Craiovei: S.C.M. Universitatea Craiova - H.C. Zalău.

Partida programată în cadrul etapei a IV-a a Ligii Florilor-Mol se anunță a fi una foarte disputată.

Tehnicianul Costin Dumitrescu preconizează un meci în care ambele echipe vor lupta pentru fiecare minge și pentru toate punctele puse în joc: ” Ca întotdeauna meciurile cu echipa din Zalău sunt meciuri foarte importante, atât din punct de vedere al punctelor, pentru că nu este ușor de obținut puncte împotriva acestei echipe, cât și a faptului că Zalăul a fost și este o echipă puternică. O echipă caracterizată printr-un joc foarte încrâncenat și foarte activă în teren. Gândul nostru este îndreptat, ca întotdeauna, către victorie. Va fi un joc foarte disputat, aprig, pe care ni-l dorim să-l tranșăm în favoarea noastră. Așteptăm și invităm suporterii să fie alături de noi, chiar dacă ora nu este cea mai potrivită, pentru că echipa are nevoie de sprijinul fanilor.”

La rândul lor sportivele noastre sunt concentrate pe obținerea celor 3 puncte în jocul de mâine.

Cristiana Nica: ” Ne așteaptă un meci dificil cu o echipă tânără, bătăioasă, un grup care se luptă pentru fiecare minge până la ultima fază. Noi să fim concentrate pe toată durata partidei și să tratăm foarte serios pentru a lua toate cele 3 puncte. Noi suntem încrezătoare, atmosfera este bună și ne dorim victoria pe fondul unui joc foarte bun.”

Ekaterina Dzhukeva: ” Va fi un meci dificil. Dacă vom fi concentrate de la startul până la finalul partidei și vom juca ca și până acum, ca o echipă, ne vom apropia victoria pe care ne-o dorim foarte mult. Întâlnim o echipă tănârâ, foarte luptătoare, dar suntem pregătite și mental și fizic pentru acest meci, unul care va fi unul de mare luptă.” 


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.