Conditii mai bune de recuperare pentru handbaliste

Conditii mai bune de recuperare pentru handbaliste

10 Decembrie 2019, autor: Flavius Dinca


Directorul SCM Craiova, Nicolae Pascu, antrenorul echipei de handbal feminin, Bogdan Burcea, şi directorul Med Tehnica, Adrian Sultana, au susținut marţi, 10.12.2019, o conferinţă de presă, în care au vorbit despre noul sponsor al echipei de handbal feminin.

Nicolae Pascu, director SCM Craiova:

„Începând cu luna decembrie echipa de handbal va dispune de un nou sponsor. Acesta ne va ajuta, punându-ne la dispoziţie, pe o perioadă nedeterminată de timp, anumite echipamente care ne ajută la recuperare, atunci când apar diverse accidentări. Avem convenţii şi cu Prokinetic, dar sunt unele proceduri ce nu se pot face acolo şi este mult mai bine ca acestea să fie făcute chiar în Sala Polivalentă.”

Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova:

„Am traversat o perioadă dificilă în ultimul an. Foarte multe jucătoare de bază au fost accidentate şi nu am avut ocazia să le tratăm în timp util. Majoritatea fetelor care au avut accidentări grave sunt pe finalul recuperării, iar cei de la Med Tehnica ne vor ajuta să punem cât mai repede fetele pe picioare. Furnizează aparate de ultimă generaţie.”

Adrian Sultana, director Med Tehnica:

„Obiectul de activitate al firmei este reprezentat de importul şi distribuţia de aparatură şi echipamente medicale, pentru toate specialitatile medicale. Pe lângă distribuție, firma oferă clienţilor săi training și service, la locaţia solicitată. Firma se dedică satisfacerii nevoilor clienților, printr-o continuă îmbunătățire a serviciilor existente pe piața actuală, contribuind astfel la realizarea unui mediu economic competitiv. Diferența între Med Tehnica și competitorii săi este reprezentată de calitatea serviciilor oferite, prețul competitiv, logistica și know-how-ul echipei de specialisti proprii si ale partenerilor externi.”


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.