Bogdan Burcea: Să avem încredere!

Bogdan Burcea: Să avem încredere!

2 Septembrie 2021, autor: Petrișor Albu


S.C.M. Craiova a organizat, în această dimineață, o conferință de presă premergătoare startului în noua ediție de campionat Liga Florilor - Mol.

La întâlnirea cu reprezentanții mass-media au fost prezenți: - Burcea Bogdan- antrenor principal și sportivele Carmen Ilie Șelaru și Ana Maria Țicu.

Bogdan Burcea: ” Sper ca echipa să presteze un joc mult mai convingător pe toate fazele de atac și apărare. Trebuie să ne apropiem câteva rezultate pentru a ne mări capitalul de încredere. Vom avea suporterii alături de noi la meciurile de pe propriul teren, un lucru extrem de important, iar în fața propriilor suporteri nu ne putem prezenta oricum. Campionatul va fi puternic și va fi important să ne păstrăm cumpătul indiferent de situație și, de asemenea, să ne îmbunătățim jocul de la etapă la etapă. Fetele sunt pregătite fizic, ceea ce ne lipsește sunt jocurile, omogenitatea și acel spirit care ne-a condus acum câțiva ani unde ne-a condus. Noi trebuie să luptăm pentru Craiova și pentru aceste culori. Principalul nostru obiectiv trebuie să fie jocul, calitatea jocului pe tot parcursul meciului.”

Carmen Ilie - Șelaru: ” Am muncit și ne-am concentrat toată săptămâna pentru acest meci din debutul campionatului. Sper să dovedim că suntem, și în teren, o echipă. Am lucrat și la moral, suntem bine și nu rămâne decât să ne facem treaba acolo, pe teren. În ceea ce privește spiritul, lucrăm și la el, dar mai bine îl arătăm în teren.”

Ana Maria Țicu: ” Va fi un meci foarte greu. Sperăm să avem un joc bun și să arătăm ca o echipă puternică. Important este să ne facem jocul nostru să ne omogenizăm, ca echipă, și să fim mai bune de la meci la meci. Campionatul va fi unul greu, cu multe echipe puternice, dar noi ne vom lupta cu fiecare.”


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.