SCM Universitatea Craiova joaca, azi, semifinala Cupei Romaniei cu U-BT Cluj Napoca

SCM Universitatea Craiova joaca, azi, semifinala Cupei Romaniei cu U-BT Cluj Napoca

13 Februarie 2023, autor: SCM Craiova


La ora 17:15, echipa de baschet SCM Universitatea Craiova va intalni, in semifinala Cupei Romaniei, echipa U-BT Cluj Napoca.

Lei au invins in sferturi detinatoarea Cupei Romaniei, CSO Voluntari, scor 72-70. dupa un meci greu, 

„A fost un meci foarte, foarte greu. Am început bine, după am scăzut nivelul și le-am permis să înscrie multe puncte ușoare și astfel au creat un avantaj pe tabelă. Am rămas în meci până la final și cu o ofensivă foarte inteligentă de pe margine am reușit să îi batem.

Ultimele meciuri au fost dificile pentru noi. Am pierdut pe sirenă cu Rapid, în prelungiri cu Chemnitz, dar azi Dumnezeu a fost de partea noastră. Am meritat asta pentru că am fost mereu uniți. Am aceste acțiuni ofensive în minte, în special pentru finalurile de meci, indiferent că avem nevoie de două sau de trei puncte sau de câte secunde avem pe cronometru.

Această fază a mers excelent fiindcă avem un pasator foarte bun în Watson și un pivot de calitate în Nikolic. Ei au făcut exact ce ne așteptam când am vorbit la timeout. Cred că și intrarea lui Cortez Edwards a jucat un rol decisiv în acest meci.

Giordan era foarte obosit fiindcă au pus multă presiune pe el, așa că am decis să îi dau datoriile sale lui Cortez, care și-a făcut excelent treaba.”- a declarat antrenorul SCM Universitatea Craiova, Vitaly Stepanovski, pentru baschet.ro.  


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.