SCM Universitatea Craiova a pierdut semifinala Cupei Romaniei cu U-BT Cluj Napoca, scor 64-88

SCM Universitatea Craiova a pierdut semifinala Cupei Romaniei cu U-BT Cluj Napoca, scor 64-88

13 Februarie 2023, autor: SCM Craiova


Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova a pierdut semifinala Cupei Romaniei, jucata cu, campioana Ligii Nationale de Baschet Masculin, U-BT Cluj Napoca, scor 64-88.

De la Craiova s-au remarcat Cortez Edwards - 14 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive, George Blaj-Voinescu - 14 puncte, 7 recuperări, Topias Palmi - 12 puncte, Shawn Hopkins - 11 puncte. 

“În primul rând, doresc să felicit echipa din Cluj. Sunt o formație mare, au mulți jucători foarte buni și e greu de jucat cu ei. Așa cum am spus anterior, dacă vrem să îi învingem pe cei din Cluj, trebuie să reducem toate greșelile.

Nu pot să uit ultimele 25 de secunde din primul sfert, când eram la -3, aveam mingea și am făcut două greșeli prostești, iar ei au marcat două coșuri, distanțându-se la +8. Imediat le-a crescut încrederea în forțele proprii, au început bine sfertul al doilea și e foarte dificil să mai ajungi o astfel de echipă, când e o diferență de 12-15 puncte.

Când se află în avantaj, ei joacă mereu foarte bine și astăzi au înscris câteva aruncări importante. Noi am încercat să îi prindem din urmă, să ajungem la -10 dar am ratat câteva aruncări. Ok, acesta a fost meciul, le urez noroc, iar noi trebuie să ne odihnim, să ne recuperăm pentru că avem mulți jucători cu accidentări minore.

Astăzi, Mijovic nu a jucat pentru că a simțit o durere în genunchi și asta a fost o problemă pentru că nu am avut la fel de multă talie. Urmează pauza dedicată acțiunilor echipelor naționale, iar pentru noi această pauză este foarte importantă. Trebuie să ne recuperăm și să pregătim următoarea fază a sezonului,” a spus Vitaly Stepanovski pentru baschet.ro.


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.