Michalis Kakiouzis a vorbit despre meciul cu CSM Petrolul Ploiești

Michalis Kakiouzis a vorbit despre meciul cu CSM Petrolul Ploiești

18 Noiembrie 2021, autor: Ionut Greere


Echipa de baschet SCM Unversitatea Craiova joacă în deplasare cu CSM Petrolul Ploieşti, în etapa a 9-a a LNMB, sâmbătă, de la ora 18:00. Partida din Sala „Olimpia” a fost prefațată în cadrul unei conferințe de presă de antrenorul Michalis Kakiouzis.

Tehnicianul elen își dorește continuitate, iar pentru acest lucru echipa trebuie să câștige și disputa cu gruparea prahoveană.

„Întâlnim o echipă care joacă foarte bine pe teren propriu şi nu trebuie să-i lăsăm să conducă meciul. Nu contează că este o echipă nou-promovată, tratăm meciul cu maximă seriozitate. Trebuie să învingem dacă vrem să rămânem în Top-ul clasamentului. Ne-am antrenat bine în ultima săptămână şi sperăm să câştigăm. Muncim mult pentru a trece peste problemele din finalul meciurilor. Totul ţine de partea mentală şi încercăm să nu le mai repetăm”.

Khalif Wyatt a sosit în Bănie, a trecut vizita medicală, iar apoi  s-a alăturat noilor săi colegi. Despre proaspătul venit în rândul echipei, dar și despre concurența cu Troy Franklin, Michalis Kakiouzis a declarat:

„Khalif Wyatt este deja în Craiova, a făcut vizita medicală şi sperăm să îl şi folosim puţin sâmbătă, la Ploieşti. Este un sportiv foarte bun şi sunt sigur că va fi un plus pentru echipă atunci când Franklin nu este pe teren. Acum trebuie să-l punem în formă, să îl integrăm cât mai rapid şi pot spune că ne bucurăm de această pauză competiţional”.


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.