Michalis Kakiouzis a mulțumit fanilor pentru aportul adus la calificarea echipei în Final 4

Michalis Kakiouzis a mulțumit fanilor pentru aportul adus la calificarea echipei în Final 4

30 Decembrie 2021, autor: Ionut Greere


SCM Universitatea Craiova a câștigat returul cu 82-65 cu SCM Timișoara și merge în penultimul act al Cupei României cu 169-162 la general.

Michalis Kakiouzis a oferit câteva declarații la finalul partidei. Grecul le-a mulțumit fanilor pentru început, în opinia sa publicul având un rol important în victoria Craiovei:

„Fanii ne-au dat putere în acest meci, 50% din reușita noastră li se datorează. Au avut oportunitatea să vadă cum jucăm împotriva unei formații foarte bune cum este Timișoara. Știam că trebuie să fim agresivi în apărare dacă vrem să avem o șansă pentru a câștiga meciul. Am început așa și așa, nu ne-am pierdut încrederea și cred că sfertul al treilea a fost cel mai bun parțial reușit de noi în acest sezon, atât în apărare cât și în atac. Sunt foarte fericit și mândru de băieți pentru calificarea în Final Four.”

Kakiouzis nu se gândește de acum la Final Four, care este programat în februarie 2022:

„Lupta pentru trofeu se dă în februarie, acum avem alte meciuri importante în față. Trebuie să muncim în continuare din greu. Toți jucătorii au fost pregătiți să joace astăzi, nu contează că evoluează un minut, cinci minute sau trei minute. Suntem o echipă înainte de orice și azi am simțit că nimeni nu poate să ne atingă. Trebuie să jucăm mereu cum am făcut-o acum.”


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.