Meciuri atractive la turneu 13 din București

Meciuri atractive la turneu 13 din București

28 Aprilie 2021, autor: Petrișor Albu


Echipa de baschet masculin s-a deplasat în această dimineață spre București unde în zilele de 29 și 30 aprilie va participa la turneul organizat de Dinamo București din etapa a 13-a - turnee.

Despre cele două jocuri, cu S.C.M. Timișoara și C.S.U. Oradea ne-a făcut o scurtă prezentare antrenorul principal al echipei noastre.

Aleksandar TODOROV, antrenor S.C.M. Craiova:

”Pentru noi, va fi prima bulă de la începutul acestui sezon, unde mergem fără nicio presiune de a câștiga.

Ne-am atins obiectivul, clasificarea în top 6, iar aceste două jocuri vor fi o mare oportunitate pentru noi de a juca și de a încerca să corectăm unele greșeli pe care le-am avut la meciurile anterioare.

Ambii adversari sunt foarte experimentați. Timișoara are trăgători excelenți și de asemenea una dintre cele mai bune apărări  din această ligă, precum și antrenor excelent și au jucat excelent împotriva Sibiului. Trebuie să uităm primul nostru joc cu ei, când am câștigat cu 18 puncte și să ne concentrăm pentru a face un nou joc bun.

Pe de altă parte, Oradea este de 3 ori campioană în ultimii 4 ani, are 7 străini și nu este nevoie să mai completez ceva despre valoarea acestei echipe, care a reușit un rezultat foarte bun și în competițiile europene.”

Programul formației S.C.M. ”U” Craiova la turneul din 29, 30 aprilie:

29.04.2021, ora 17:00:

C.S. S.C.M. TIMIȘOARA - S.C.M. ”U” CRAIOVA

30.04.2021, ora 17:00:

S.C.M. ”U” CRAIOVA - C.S.M. C.S.U. ORADEA


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.