Marius Toma a vorbit despre meciul de la Pitești: „Se anunţă un meci extrem de disputat şi sperăm să ne ridicăm la valoarea adversarului”

Marius Toma a vorbit despre meciul de la Pitești: „Se anunţă un meci extrem de disputat şi sperăm să ne ridicăm la valoarea adversarului”

7 Noiembrie 2021, autor: Ionut Greere


Managerul echipei de baschet, Marius Toma, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă meciul cu FC Argeș Basketball, de mâine, ora 18.00, din Liga Națională. Acesta consideră că partida din Trivale va fi una extrem de disputată și va arăta nivelul la care se află echipa în momentul de față.

„Luni, la Piteşti, vom vedea foarte clar nivelul la care ne aflăm. Vom întâlni o echipă neînvinsă, în formă. Va fi un meci al orgoliilor. După cum se ştie, în ultimele sezoane trei partide s-au încheiat în overtime. Cert este că jucătorii noştri sunt motivaţi pentru această partidă. Cei de la Piteşti au reuşit toate aceste rezultate bune şi din prisma faptului că au reuşit să păstreze din sezonul trecut o structură de patru jucători de bază, la care au mai adăugat şi alţi sportivi de valoare. Se anunţă un meci extrem de disputat şi sperăm să ne ridicăm la valoarea adversarului”.

„Trebuie să evităm toate aceste oscilaţii pe care le avem şi de la partidă la partidă, dar şi de la sfert la sfert. Avem de corectat anumite chestiuni şi nu îi este uşor deloc antrenorului. Acesta este cel mai mare minus al nostru, şi anume inconstanţa pe întreaga durată a partidei”.

Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport 4 și Look Sport 3.


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.