Dragoș Andrei DICULESCU cel mai bun jucător român din Liga Națională de Baschet Masculin

Dragoș Andrei DICULESCU cel mai bun jucător român din Liga Națională de Baschet Masculin

25 Iunie 2021, autor: Petrișor Albu


Conform eurobasket.com Dragoș Andrei DICULESCU componentul echipei de baschet S.C.M. Universitatea Craiova a fost cel mai bun jucător român, în ediția 2020-2021, al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

La aflarea acestei vești Dragoș s-a declarat încântat și e convins că generația lui are multe de făcut pentru baschetul românesc:

Este o mândrie să fiu ales cel mai bun român din acest campionat și cu siguranță sunt mulți alți conaționali de mare calitate care au avut un sezon reușit. Dacă ne uităm la performanțele jucătorilor români din ultimii ani putem observa multe aspecte pozitive care ne fac să ne gândim la un viitor frumos pentru baschetul din țara noastră. Mi-aș fi dorit să fi reușit mai multe cu echipa în acest an și aș fi dat la schimb oricând acest premiu individual pentru o calificare în semifinale. Totuși, această distincție îmi demonstrează că, în plan personal, sunt pe drumul cel bun și trebuie să continui să muncesc neîncetat pentru a ajunge cât mai sus posibil. Trebuie să mulțumesc pe aceasta cale atât echipei, cât și staff-ului clubului Craiova pentru tot sprijinul oferit în ultimii doi ani de activitate, pentru că fără acești oameni minunați, alături de mine, nu aș fi avut la fel de multe reușite.


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.