Calificare de senzație în Final 4 Cupei României

Calificare de senzație în Final 4 Cupei României

29 Decembrie 2021, autor: Ionut Greere


Ne-am calificat în Final 4 Cupei României, după o victorie de senzație, scor 82-65, în meciul jucat în Sala Polivalentă cu SCM OHMA Timișoara.

Oaspeții au încheiat primul sfert în avantaj, scor 21-17, parțial controlat în întregime de bănățeni. Alb-albaștrii au revenit în joc și au intrat la pauza mare cu diferență minimă pe tabela de marcaj, scor 34-33.

Atmosfera incendiară din Polivalenta craioveană și-a pus amprenta pe evoluația celor două combatante. Craiova a reușit un sfert trei de vis, încheiat cu 31-9 ! astfel că înaintea ultimelor 10 minute de joc ecartul a fost de 23 de puncte în favoarea băieților lui Michalis Kakiouzis (65-42).

Timișoara a încercat în ultima parte a jocului miracolul, însă nu a adus nimic important pe tabela de scor. Astfel, SCM Universitatea Craiova s-a calificat pentru a doua oară consecutiv în Final 4 Cupei României.

Michael Qualls a totalizat 26 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive, 3 intercepții, Khaliff Wyatt a terminat cu 18 puncte, 4 recuperări și 3 intercepții, iar Josh Hawley a adăugat 14 puncte, 5 recuperări.


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.