Baschetbalistii au prezentat echipamentul pentru noul sezon

Baschetbalistii au prezentat echipamentul pentru noul sezon

16 Octombrie 2020, autor: Flavius Dinca


Echipa de baschet masculin SCM „U” Craiova a susţinut joi, 15.10.2020, şedinţa foto premergătoare sezonului 2020/2021 din Liga Naţională şi din Cupa României.

Lotul este format din: Dragoș Diculescu, Andrei Oprean, Andrieș Alin, Robert Licurici, Moneya Pratt,

Jonathan Person, Dino Cinac, Goran Filipovic, Bogdan Țibîrnă, Dragoș Gheorghe, Nenad Sulovic, Sabin Bagairea

Antrenori: Todorov Aleksandar, Ilie Eugen

Jonathan Person, jucător SCM Craiova:

“Din cauza situaţiei Covid, anumite amicale au fost anulate. Facem tot ce putem în această situaţie, care este în lume, şi rămânem focusaţi pe antrenamente. Nu putem face altceva în afară de baschet şi este un lucru bun. Până acum nu am avut cazuri de Coronavirus şi este foarte bine. Sperăm din tot sufletul să jucăm cât mai repede şi să se găsească o soluţie bună pentru începerea meciurilor din Liga Naţională şi trebuie să ne clasăm în primele 8 echipe.”

Dragoș Diculescu, jucător SCM Craiova:

„Vreau să facem o performanță frumoasă la Craiova, să luăm meciurile pas cu pas și să vedem unde ne clasăm. Echipa este foarte muncitoare, avem un lot mai tânăr decât în sezonul trecut, și suntem dornici de performanță. ”

Aleksandar Todorov, antrenor SCM Craiova:

„Este începutul unui sezon nou cu multe semne de întrebare. Suntem foarte pregătiți să începem meciurile oficiale. O să fie multe meciuri amânate, va fi un început greu. Sperăm să avem evoluții bune și până în luna mai să facem performanță.”


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.