Am atins suta de puncte cu Focșani. Michael Qualls, record stagionar de puncte

Am atins suta de puncte cu Focșani. Michael Qualls, record stagionar de puncte

14 Noiembrie 2021, autor: Ionut Greere


Am câștigat categoric meciul disputat în Sala Polivalentă în compania formației CS Municipal Focșani, scor 100-70, într-un meci din etapa a 8-a a Ligii Naționale de baschet masculin.

Elevii lui Michalis Kakiouzis au dominat partida din Bănie, iar tehnicianul elen a introdus în ultimul sfert și jucătorii români mai puțin utilizați în această ediție de campionat: Sabin Bagairea, Robert Lucurici și Alin Andrieș.

Alb-albaștrii au marcat cu generozitate din toate pozițiile și s-au desprins constant pe parcursul primelor 30 minute de joc. Craiova a câștigat aceste secvențe cu 28-16, 25-15 și 27-14. Ultimul sfert a aparținut oaspeților, dar aceștia nu au putut să recupereze prea mult din ecartul de pe tabela de marcaj.

Americanul Michael Qualls  devenit primul jucător în actuala ediție de campionat ce depășește borna 40 la puncte marcate. Acesta a terminat partida cu 41 de puncte, cu medii de 6/8 de la 2 puncte, 9/12 de la 3 puncte și 2/4 de la linia de libere, pentru un indice al eficienței de 38 de unități.

Josh Hawley a încheiat cu 14 puncte, Troy Franklin a adăugat 12 puncte, 8 pase decisive, Peter Olisemeka a adăugat 11 puncte, 12 recuperări, terminând meciul în double-double.


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.