SCM Universitatea Craiova se impune în confruntarea cu BC CSU Sibiu, 97-72

SCM Universitatea Craiova se impune în confruntarea cu BC CSU Sibiu, 97-72

19 Noiembrie 2022, autor: SCM Craiova


SCM Universitatea Craiova se impune în Sala Polivalenta Craiova in meciul cu BC CSU Sibiu, 97-72, și elevii lui Vitaly Stepanovski intampina cu un moral bun jocul  cu HAKRO Merlins Crailsheim, din FIBA Europe Cup!

Cei mai buni marcatori ai SCM Universitatea Craiova au fost Topias Palmi (25 de puncte), Milivoje Mijovic (15 puncte) și Cortez Edwards (14 puncte, 4 recuperări, 5 pase decisive). 

Declarații dupa meci

Vitaly Stepanovski - antrenor SCM Universitatea Craiova 

  • Victorie în fata Sibiului. Este acesta un impuls bun pentru următorul joc în FIBA Europe Cup?

Vitaly Stepanovski:  În primul rând vreau să încep cu felicitări pentru suporteri, pentru conducerea clubului și pentru jucătorii mei! Bineînțeles că este foarte important, un impuls pozitiv înainte de următorul joc. Dar Sibiu a fost o echipă foarte bună și am fost foarte serioși în pregătirea jocului cu această echipă, mai ales după ce am pierdut împotriva celor de la Mureș. Pentru noi acest joc, mai ales acasă, a fost foarte, foarte important și mă bucur că am câștigat. Diferența de scor este mare, dar nu jpcul nu a fost chiar atât de ușor.

  • Pentru următorul joc cu Merlins, pregătiți într-un mod special jocul, jucătorii? Cum sunt jucătorii, jucând din trei in trei zile?  

Vitaly Stepanovski:  Lotul nostru este OK. Foarte important pentru noi este să ne gândim la forma lor, pentru că avem la fiecare 3-4 zile jocuri și e foarte important să recuperăm jucătorii după fiecare joc și să ne pregătim foarte inteligent, să fie cu o energie bună și putere de a juca. Ne vom pregăti ca de obicei, vom avea vizionarea video și vom face totul pe teren ca să câștigam.

Topias Palmi - jucător SCM Universitatea Craiova

  • Azi am castigat cu Sibiu. Este acesta un impuls bun pentru următorul meci, din FIBA Europe Cup?

Topias Palmi:  Da desigur. Este important să câștigăm, un joc important pentru noi. Lucrurile se desfășoară cu rapiditate, miercuri vine repede, avem un nou joc deci, acesta este un sentiment bun. Trebuie să continuăm munca pentru că miercuri este un alt joc important.

  • Cum pregătiți meciul cu Merlins?

Topias Palmi:  Ne pregătim în mod normal, să obține un scor bun. Am mai jucat o dată împotriva lor, îi cunoaștem, vom introduce niște tactici, dar în general este vorba întotdeauna despre noi, cum să punem lucrurile în funcțiune propriile noastre reguli. Nimic special. Vom lucra în aceste câteva zile pentru a ne îmbunătății jocul.


© 2020 SCM Craiova. Toate drepturile rezervate.
Developed by tibis.